kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hastalıktan sonra sevgi arsızı oldum

İlker GEZİCİ
Kanser tedavisi gören Oya Başar iki buçuk yıl aradan sonra bir sit-com ile ekranlara dönüyor. Başar hastalığı döneminde yakınlarının ilgisinden dolayı sevgi arsızı olduğunu söyledi..
Göğüs kanseri teşhisi konan Oya Başar, iki buçuk yıl aradan sonra bir TV dizisi ile ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Yılmaz Erdoğan'ın, yönetmenliğini Hakan Algül'ün, senaryosunu da Vasıf Küçükoruç'un üstlendiği 'Benim Annem Bir Melek' adlı TV dizisinde Oya Başar'ın yanı sıra Tarık Ünlüoğlu, Dolunay Soysert, Ali Ünal, Şehsuvar Aktaş ve Nilgün Belgün de rol alacak.

Diziyle moral buldu
Tedavisi devam eden Oya Başar saçlarındaki dökülmenin azaldığını belirten Başar şöyle konuştu: "İnsanlar çok ağladığı için biz bu dizide onları güldürmeye çalışacağız. Biraz kendi annemi oynayacağım. O yönden de çok heyecanlıyım" Başar, son zamanlarda tam bir sevgi arsızı olduğunu da anlattı: "Hastalığımda bana evlatlarım ve dostlarım çok büyük destek verdi. Her zaman yanımdaydılar ve beni güldürdüler. Beni öylesine şımarttılar ki sevgi arsızı oldum. Bu tip şeylerde insanın en büyük yardımcısı, çevresi ve kendi oluyor. Dünyaya yalnız gelip yalnız gidiyoruz. Olanları büyük bir olgunlukla karşılamak gerekiyor. Hayata severek bakıyorum ve her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Olmazsa da gideceğimiz yer belli."