kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Projenin teslimi tamamlanan ilk etabında 880 adet konut bulunuyor. İkinci etapta yer alan 688 konut ise aralıkta teslim edilecek. Soyak, Mavişehir projesini Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde inşa ediyor.

Soyak, İzmir Mavişehir'de taksiti artırdı, ara ödeme aldı

Soyak Mavişehir'de ilk yıl taksitleri 300 YTL'den başlayan seviyelere çekildi..
Soyak, İzmir Karşıyaka'daki projesi Mavişehir'de 'Ara ödemeli- Artan taksitli' ödeme planı kampanyası başlattı. Kampanya ile daire teslimine kadar ve teslim alındıktan sonraki iki yıl süresince kademeli olarak artan taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor. Böylece, birinci sene 300 YTL'den başlayan taksitlerle ödeme imkanları sağlanıyor. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle satışa sunulan bin 568 konutluk Soyak Mavişehir projesine yönelik kampanya kapsamında, Ara Ödemeli sisteme ek olarak, artan taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. Bu sayede, Soyak Mavişehir'den ev alanlar, ev sahibi oldukları iki yıl süresince düşük miktarlardan başlayarak artan taksitli ödeme kolaylığına sahip oluyorlar.

Teslim yıl sonunda
Soyak Mavişehir'in birinci etabında bulunan 880 adet konut, Aralık 2007 itibarıyla sahiplerine teslim edildi. İkinci etapta bulunan 688 konut ise, öngörülen tarihten 4 ay erken, 2008 Aralık sonunda sahiplerinin olacak. Tel: 444 0 795