Unu, bir kaşık yağla rengi koyulaşmadan kavurun. Kıymayı ve soğanı da başka bir tavada kavurun. Ayrı bir tavada kavrulan unu kıymaya ilave edin. Tuz ve karabiberi ekleyin. Çukurlar oluşturarak yumurtaları kırın. Kısık ateşte beyazlaşıncaya kadar pişirin. Üzerine yoğurt dökün ve kırmızı biber serpin.
Malzemeler 4 Kişilik* 2 çorba kaşığı un
* 2 çorba kaşığı kıyma
* 2 kaşık yağ
* 1 rendelenmiş soğan
* 1 kase yoğurt
* 1 çay kaşığı kırmızı biber
* Tuz
* Karabiber
* 4 yumurta
Yayın tarihi: 5 Mart 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/05/gny/haber,A7394F162AB44636B0FF93940DDC38D8.html
Tüm hakları saklıdır.