Kabak rendesi, nane, maydanoz, dereotu, yumurta, tuz, karabiber ve loru karıştırın. Yağlanmış tepsiye yufkanın birini buruşturarak yayın. Soda ile sıvıyağı karıştırın. Yufkanın üzerine gezdirin. Hazırladığınız karışımı üzerine dökün. Eşit yayın. Diğer yufkaları da aralarını yağlı suyla ıslatarak döşeyin. En üste sıvıyağ sürün. 200 derece önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.
MALZEMELER 8 kişilik
* 3 yufka
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
* 1 su bardağı soda
İçi için:
* 2 kabak rendesi
* Yarım demet maydanoz
* Yarım demet dereotu
* 2 adet yumurta
* Tuz
* Karabiber
* 1 su bardağı lor
* 1 su bardağı un
Yayın tarihi: 22 Aralık 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/22/gny/haber,B33510B543A44C089728DDD2B10BDB60.html
Tüm hakları saklıdır.