kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Selin Demiratar: Herkes her an aşık!

* Filmin şehirli kadının psikolojisine değinmesi ve Sezen Aksu şarkılarından yola çıkışı çok heyecanlandırdı beni. Biliyorsunuz kolay ikna edilen bir kadın değil kendisi, o inandıysa mutlaka farklı bir çalışma olacaktı. Sete de gelmiş ama benim sahnem değildi. Eğer karşılaşsaydım herhalde heyecandan titrerdim.

* Ben 'O Kadın'ın, diyalogları çok olan bir filmden daha etkili olduğuna inanıyorum. Tamamen şarkı sözleriyle oluşmuş bir içeriği var. 'O Kadın' klip gibi çekilmiş bir iş değil. Hani filmi çekersiniz, sonrasında soundtrack'i oluşur. Burada filmin müzikleri önceden var ve hikaye olarak da kullanılıyor.

* Herkes her an aşık! Ben onun insan hayatında sadece bir kez yaşanabileceğini düşünüyorum ya da belki de platonik kalmalı aşk.

* Aşk ulaşılamadığında gerçek. Tutku, acı çekmek! Yoksa iki ay deliler gibi aşık olduğunu söyleyip de, ikinci ayın sonunda bir başkasına yönelenlerinki gerçek olamaz.

* Kadınlar aşkı seviyor çünkü karmaşık bir yığın duygu yaşatıyor. Yükseliyorsunuz... O yüzden benim için en büyük aşk ulaşılamayan kişidir.