Isıtılmış yağa sucuk ve yeşil biberleri katıp, karıştırarak 2-3 dakika soteleyin. Sucuk ve biberleri delikli bir kepçe ile alıp sıcak tutun. Aynı tavaya domatesleri katıp 2-3 dakika pişirin. Sucukları, yumurtayı ve tuzu katıp bir kez karıştırın ve 2-3 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 kangal sucuk (dilimlenmiş)
* 4 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 adet yeşil biber (doğranmış)
* 500 gr. domates (kabukları soyulmuş, küp doğranmış)
* 4 adet yumurta (çırpılmış)
* Tuz (arzu edilen miktarda)
Yayın tarihi: 17 Aralık 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/17/gny/haber,D0155CED2AF74439ADAB89B65E2714DC.html
Tüm hakları saklıdır.