kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Asaf Savaş Akat ve Güler Sabancı'nın hareketli dansı, geceye katılan konukların büyük alkışını topladı.

Yardım gecesinde 'Sabancı dans şov'

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Kadın Girişimciler Derneği'nin 5'inci yıldönümü balosunda, davetiyeler bin 500 dolara satıldı. En renkli görüntü Güler Sabancı'nın dansları oldu..
Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), 5. kuruluş yıldönümünü kutladığı baloda "Kadın Girişimcilik Merkezi"nin de temellerini attı. Swiss Otel'de gerçekleştirilen baloda cemiyet dünyasının ünlü isimleri, bin 500 dolar karşılığındaki davetiyelerle, "Kadın Liderlik ve Girişimcilik Merkezi"nin kuruluşuna destek verdi. KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç ile Başkan Yardımcısı Suzan Sabancı Dinçer'in ev sahipliği yaptığı baloya; Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Güler Sabancı, Mehmet Garan, Dilek Sabancı, Erdinç-Hande Acar, Emel Acar, Oya Eczacıbaşı, Sadettin Saran, Can Has, Monik Benardete, Kemal-Feryal Gülman, Ahu Aysal, Hülya Koçyiğit'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

338 BİN DOLAR TOPLANDI
Candan Erçetin'in konser verdiği gecede 338 bin dolar bağış elde edildi. Geceye damgasını vuran görüntü ise, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın eski TÜ- SİAD Başkanı Erkut Yücaoğlu ve diğer dostlarıyla yaptığı danslar oldu.