kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Biraz meyve, bir avuç fındık

10.06.2007
Maine'de Prima Restoran'ın sahibi ve şefi olan Melissa Kelly bir şef olarak nasıl böyle ince kalabildiğini soranlara "Yediğim şeyler konusunda çok bilinçliyimdir," cevabını vererek başlıyor anlatmaya: "Sabahları biraz yoğurt ve tahıl yerim. Gün boyunca çay içer ve beslenmemin büyük çoğunluğunu oluşturan bol sebze, fındık ve meyve yerim. Beslenme biçimimde denge vardır. Balık veya et gibi protein içeren gıdalar yediğimde küçük porsiyonlarla yetinirim. Çünkü her zaman tadarım, tadarım. Gün boyunca birçok küçük öğünüm vardır. Tabii bazen gerçekten çok acıkırım. Ancak o zaman da bir paket cipse ve çikolatalara saldırmam. Kendime güzel bir salata veya sebze yemeği hazırlarım.''