Alain Coumont'dan öneriler:
İLİŞKİLİ HABERLER
Alain Coumont'dan öneriler:
* Sandviç hazırlarken, ekmeğinin tam buğday ekmeği olmasına özen gösterin.
* Çift katlı sandviçler yerine, 'tartin' adı verilen tek kat ekmekten oluşan kanepeleri tercih edin.
* Güne buğday ekmeği ile zeytinyağı yiyerek başlayın.
* Ekmeğinizin bayatlamaması için, yemeden hemen önce dilimleyin ve kalanını bütün olarak sarılı bir şekilde muhafaza edin.
* Beyaz ekmek, nişasta açısından çok zengin olduğu için, yerine esmer unla yapılmış ekmekleri tercih edin.
* Maya kullanılmadan yapılan buğday ekmeğinin, dinlendikçe tadı güzelleşir, bunu unutmayın.
* Ekmeği dilimleyerek derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Yemek istediğinizde tost makinesi ya da fırında üç dakika ısıtmanız yeterli olacaktır.
* Pandispanyası fazla olan, yumuşak ekmekleri dipfrize atmayın.
Yayın tarihi: 4 Kasım 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/04/pz/haber,46E5BD59C009485E85FDBD78380D1E24.html
Tüm hakları saklıdır.