* Günde 8-10 bardak su için. Ayrıca soda ve taze sıkılmış meyve suları tüketin.
* Günde 5 adet değişik meyve yiyin.
* Mevsimsel beslenin.
* Günde 3 öğün yerine 5 öğün, az az yemek yiyin.
* Kepekli buğday ekmeği, mercimek, nohut, fasulye, bezelye ve barbunya tüketin.
* Tatlılardan sütlü ve meyveli olanları tercih edin.
* Çayı açık için.
* Her gün mutlaka bitkisel çay tüketin. (Özellikle melisa ve papatya çayı.)
* Omega 3 ve Omega 6 bakımından zengin olan ton ve somon balıklarından yiyin.
* Her gün bir yemek kaşığı keten tohumu kullanın.
Yayın tarihi: 30 Ekim 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/30/gny/haber,A1311C925D894A40BA67E607BAD8F9D3.html
Tüm hakları saklıdır.