kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Suat Soysal

Alışveriş merkezi ve markalar 21 Kasım'da düello yapacak

ESEN EVRAN
Bu yıl yedinci kez düzenlenecek Perakende Günleri'nde markaları alışveriş merkezlerine alıp almama kararını verenler, marka temsilcileriyle kapışacak..
Perakende söktürünün oyuncularıyla, dünyaca ünlü guruları bir araya getiren ve bu yıl yedincisi düzenlenecek Perakende Günleri, ilginç bir 'kapışma'ya sahne olacak. Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen konferansta, sektörde son 1 yıldır en çok karşı karşıya gelen iki taraf, alışveriş merkezi pazarlayanlar ve orada mağaza yeri bulmak isteyenler, aynı oturumda buluşacak. Toplam 1.5 saatlik panelde alışveriş merkezi yatırımcıları, yöneticileri ve perakendeciler karşı karşıya gelecek. AVM Partners Genel Müdürü Aydın Yurdum'un yöneteceği panelde, Multi Turkmall Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Serdar Anıl, Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar, MLM Yönetim ve Organizasyon Genel Müdürü Lütfi Bayrav, Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü K.Osman İllez, Esse Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Roman Hazır Giyim Kurucu Başkanı Turgut Toplusoy, Özlenir Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Özlenir konuşmacı olacak.

DIŞARIDAKİ FIRSATLAR
21-22 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek Perakende Günleri'nde herkesin ilgisini çekecek bir başka konu da "Yurtdışındaki Fırsatlar" konulu oturum. Bu oturumda IKEA Romanya ve Bulgaristan Direktörü Alper Eyüboğlu, Romanya Baneasa Development SRL Genel Müdürü Ergun Ergen ve Garanti Ödeme Sistemleri Uluslar arası İş Geliştirme Pazarlama ve Marka Yönetimi Müdürü Aslı Germen Romanya'daki fırsatlara anlatacak. Ukrayna'ya ilişkin bilgilendirmeyi ise Pamir Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Pamir yapacak.Azerbaycanlı perakendeci Novco Group Başkanı Farid Novruzi ise kafkasya'daki yeni fırsatlar üzerine bir konuşma yapacak. Doğrudan yabancı yatırım kabul etmeyen, ancak 350 milyar dolarlık bir perakende sektörü büyüklüğüne sahip Hindistan ile ilgili ipuçlarını da Harish Bijoor Consults Inc. CEO'su Harish Bijoor verecek. Bijoor, yerel kültürlerine bağlı olan Hint halkına, global markalar nasıl ulaşıyor, Hintliler renkli ve küçük mağazaları mı yoksa düzenli ve büyük mağazaları mı tercih ediyor, bu konularda bilgi verecek.