kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Babam benimle gurur duyuyor'

- Ailenizle çok yakın olduğunuzu duymuştum, hâlâ öyle misiniz? Ne ifade ediyor onlar sizin için?
- Onlar bu hayattaki her şeyden daha önemli benim için. Tabii ki yalnız yaşamaya başlıyor ve bir başınıza kalıyorsunuz günü geldiğinde... Ama ailem beni gerçek anlamda hiç yalnız bırakmadı bugüne kadar. Hayatta her zaman sarılabileceğim, güvenebileceğim, arkamı yaslayabileceğim insanlar onlar.

- Kaç kardeşsiniz?
- Beş; üç kız, iki erkek. Benim bir küçüğüm var, o şimdi askerde (sesi titriyor). Onu o kadar özlüyorum ki, anlatamam. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

- Babanızla aranız nasıl, o mesleğinize ve bugüne dek yaptığınız işlere nasıl bakıyor?
- O benim hayatımdaki en büyük aşkım! Birbirimize o kadar çok benziyoruz ki, ben her şeyimle onun bir kopyasıyım. O yüzden de beni çok iyi anlıyor, bakışlarımızla konuşuruz biz. Tabii ilk başlarda bu mesleği seçtiğim için çok tedirgindi. Bir de narkotik şubeden emekli bir başkomiser olduğu için İstanbul'da neler olup bittiğini biliyordu. Ama zamanla o tedirginliğini üzerinden attı. Şu an benimle gurur duyuyor, kendi gibi olduğumu biliyor çünkü. "Ben karşı çıktım ama o inat etti ve istediğini elde etti, başardı. Şimdi onunla gurur duyuyorum," diyor. Rol aldığım her projeyi izler, "Burada niye böyle oynadın? Olmamış!"der yeri geldiğinde.