Soğanı yağ ile hafif ateşte yumuşatın. Eti ve fasulyeyi ilave edip, hızlı ateşte 5 dakika devamlı karıştırarak soteleyin. Suyu da katıp, kısık ateşte 20 dakika kaynatın. Haşlanmış mercimeği, domatesi ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 1 küçük paket piliç ızgara kuşbaşı
* 1/2 kg. taze fasulye (uzunlamasına ikiye bölünmüş)
* 1 su bardağı su (ılık)
* 1 kahve fincanı zeytinyağı
* 1 adet orta boy soğan (ince çintilmiş)
* 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
* 1 adet orta boy domates (kabukları soyulmuş, küçük küp kesilmiş)
Yayın tarihi: 4 Eylül 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/04/gny/haber,8D6004512986474A9115DCE622F4D0F6.html
Tüm hakları saklıdır.