Yumurtaları çatalla hafifçe çırpın. İçine nane, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Orta boy bir tavada zeytinyağını ısıtın, yumurta karışımını dökün ve karışımı tavaya yayıp, orta ateşte yaklaşık 3-4 dakika pişirin. Üzerine peynir serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynirler yumuşayıncaya kadar 2-3 dakika daha pişirin. Omleti ikiye katlayıp bir tabağa alın ve ikiye bölün. Yeşilliklerle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER 2 kişilik* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 5 adet yumurta
* 4 çorba kaşığı taze nane (kıyılmış)
* 50 gr. çedar peyniri (rendelenmiş)
* Tuz, karabiber
Yayın tarihi: 4 Eylül 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/04/gny/haber,018CD4DD8D1E464D8DFD0D1B7637C32D.html
Tüm hakları saklıdır.