kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Britney Spears, Kevin Federline'dan boşandığından bu yana bir türlü depresyondan çıkamıyor.

Britney'nin parasıyla gününü gün ediyor

Ünlü şarkıcı Britney Spears'ın boşandığı eşi Kevin Federline, ünlü şarkıcıdan aldığı 20 milyon $ boşanma tazminatıyla gününü gün ediyor. Los Angeles yakınlarında kendisine 3.2 milyon dolara lüks bir malikane satın alan Federline'a, evinin havuzunda da bir kız arkadaşı eşlik ediyor..
Kevin Federline, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan olaylarından birisinin kahramanıydı. Britney Spears'la yaşadığı sancılı boşanma süreciyle gündemden hiç inmedi. Boşanma sonuçlanır sonuçlanmaz da kazandığı tazminatla kendisine yeni bir hayat kurdu. Spears'dan 20 milyon dolar tazminat almaya hak kazanan ünlü dansçı, henüz parasının hepsini alamasa da; lüks bir hayat yaşamaktan da geri kalmıyor.

7 ODA VE 8 BANYOSU VAR
Evlilikleri süresince ünlü şarkıcıyla birlikte Malibu'daki lüks evlerinde yaşayan Kevin Federline, boşanma sonrasında iki oğluna yakın olabilmek için yine Malibu'da bir başka eve taşındı. Ancak taşındığı mütevazı evden bir türlü hoşnut kalmayan Federline, Tarzana'da kendisine 6.826 metrekare üzerine kurulu havuzlu bir malikane satın aldı. Federline'ın bahçeli yeni evinde; 7 yatak odası, spor salonu ve 8 adet banyo bulunuyor.
Haberin fotoğrafları