kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bir mucize Barış için VİDEO

Yeni Haber
Barış Akarsu'nun sevenleri ile yakınlarının hastane önünde endişeli bekleyişi devam ediyor. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı.

*Barış Akarsu'ya ilgili videoyu izlemek için tıklayınız

DR. SERVET: KURTULMA UMUDU AZALDI

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu:

''Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.''

MERVE SEVİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi.

KAZANIN MEYDANA GELDİĞİ KAVŞAKTA TRAFİK IŞIĞI YOK
Öte yandan kazanın meydana geldiği Torba kavşağında çalışan Torba Taksi Kooperatifi Başkanı Ziya Cazgılı, söz konusu kavşakta 2 yıldır trafik lambasının bulunmadığını söyledi. Cazgılı, şunları söyledi:''Kavşakta çok sayıda ölümlü trafik kazası meydana geldi. Sürücü kursları, kursiyerlerine bu kavşakta eğitim veriyorlar. Bu çok tehlikeli, çok sayıda turist servisi de bu kavşağı kullanıyor. Acilen bu kavşağa trafik ışıklarının takılması lazım.''