Şeftalileri soyun. Her bir şeftaliyi 8 adet karpuz dilimi şeklinde kesin. Şeftali suyuna şeftali dilimlerini koyup 10 dakika pişirip süzün ve suyunu ayırın. Ayırdığınız şeftali suyuna labne peyniri, limon suyu ve balı katıp karıştırın. Servis tabaklarına 4 adet şeftali dilimini yelpaze şeklinde yerleştirip hazırladığınız sos ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Malzemeler 6 Kişilik
* 3 adet iri şeftali
* 1/2 su bardağı şeftali suyu
* 6 çorba kaşığı labne peyniri
* 2 çorba kaşığı limon suyu
* 1 çorba kaşığı bal
* nane yaprağı (süslemek için)
Yayın tarihi: 28 Haziran 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/28/gny/haber,269A616056D145BCA6378AA95FCE4B54.html
Tüm hakları saklıdır.