kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cihannüma'daki villaların her biri 92 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Villalar 2 oda ve 1 salondan oluşuyor.

Cihannüma'da evler 205 bin YTL

Metay Yapı'nın Ömerli'deki son projesi Cihannüma 40 villadan oluşuyor. Fiyatların 205 bin YTL olduğu proje aralıkta tamamlanacak..
Geçtiğimiz yıllarda Ömerli'de gerçekleştirdiği Yamaç Evler ve Mavi Yeşil Villaları isimli projeleri ile dikkat çeken Metay Yapı, yine aynı bölgede yeni bir projeye başladı. Son derece geniş görüş açısına sahip konumuyla adını 'dünyayı gören' anlamından alan Cihannüma, Ömerli'nin en yüksek yerleşim alanında, dört tarafı ormanla çevrili bir konumda inşa ediliyor. Cihannüma, 12 dönümlük bir alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 40 villadan meydana geliyor. Her biri 92 metrekareden oluşan villalarda 2 oda ve 1 salon bulunuyor.

40 adet villa var
Sınırsız yeşil, sınırsız mavi, sınırsız oksijen, sınırsız yaşam sloganıyla yola çıkılan proje, özgün mimari tasarımıyla dikkat çekerken, gelişmiş yapı teknikleri ile donatılan tüm dairelerde, yerden ısıtma sistemi, içilebilir su, klima, asma tavan, uydu yayınları, şömine ve barbekü standart olarak sunuluyor. Projede yer alan sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor salonu, oyun odası, çocuk parkı gibi alternatifler var. Basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş yollar ve masa tenisi de bulunan Cihannüma, ayrıca çeşitli cazibe merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Bunlar arasında; binicilik tesisleri ve atlı spor klüpleri, paintball sahası, ATV klübü ve karaca çiftliği var.

Taksitler 762 YTL'den başlıyor
Cihannüma'da konut sahibi olmak isteyenler için uzun vadeli ödeme imkanları ve düşük faiz oranları gibi alternatif ödeme imkanları da mevcut. Konut kredisi kullanarak projeden ev almak isteyenlere dolar ve Euro bazlı kredinin yanı sıra, 762 YTL'den başlayan taksitler ve 240 aya varan vade seçenekleri gibi avantajlı ödeme koşulları sunuluyor. Cihannüma'da yer alan dairelerin fiyatı ise 205 bin YTL. İnşaatına geçtiğimiz yılın ocak ayında başlanan projenin teslim tarihi ise Aralık 2007.
Haberin fotoğrafları