kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
"Koleksiyonumda her şeyin fiyatı ortalama 20 doları geçmiyor" diyen Parker, dizide canlandırdığı rolün kendisine modayla ilgili çok şey öğrettiğini söylüyor.

Hem aşkta hem de işte kazanıyor

Sex and the City dizisiyle tüm dünyada üne kavuşan Sarah Jessica Parker, bu yıl hem piyasaya çıkardığı yeni giyim markasının, hem de evliliğinin 10'uncu yıl heyecanını birarada yaşıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hem aşkta hem de işte kazanıyor
Amerika'dan sonra yayınladığı her ülkede izleyicileri ekrana kilitleyen 'Sex and the City' dizisinde canlandırdığı Carrie Bradshaw' karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan Sarah Jessica Parker, Hollywood'un en şık kadınları arasında yer alıyor. Dizinin Amerika'da ekranlara 3 yıl önce veda etmesiyle birlikte; profesyonel anlamda modayla ilgilenmeye başlayan Parker, önce Lovely' adını verdiği kendi parfümünü piyasaya çıkardı. Matthew Broderick ile mutlu giden evliliğiyle de dikkat çeken ünlü yıldız, bu yıl hem evliliğinin 10'uncu yılını, hem de Bitten' adını verdiği yeni giyim koleksiyonunun heyecanını birarada yaşıyor.

KALİTEYİ UCUZA SATIYORUM
Yaşadığı bu iki heyecanı People dergisine anlatan güzel yıldız, kendi markasının en önemli özelliğinin kaliteyi ucuza sunması olduğunu belirtiyor. Güzel yıldız, 4 yaşındaki küçük oğlu James Wilkie'nin de kendisi gibi giyinmeye çok meraklı olduğunu söylüyor. "Geçtiğimiz günlerde ağabeyim evlendi, James düğünde şu sıralar herkesin ayağında olan Crocs'lardan giymek istedi, inanın onu giymemesi için ikna etmeye çok zorlandım" diyen ünlü yıldız, iş hayatının yoğun olduğu dönemlerde en çok, oğluyla erkenden uyuduğu saatleri özlediğini belirtiyor. 15 yıl önce tanıştığı eşiyle bu yıl evliliğinin 10'uncu yılını kutlayan Parker, eşiyle harika bir yıldönümü geçirdiklerini söylüyor ve ekliyor: "Matthew şu sıralar yeni filminin çekimlerine devam ediyor ama yine de yıldönümümüzü unutmamış, bana çok özel bir mektup yazmış, okuyunca ağladım!"
Haberin fotoğrafları