kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BU KEZ ÇIKMAK YOK Paris Hilton 45 günlük cezasının tamamını cezaevinde bitirmeye kararlı.

Tuvalette fotoğraf korkusuyla su içmedi

45 günlük hapis cezasına kaldığı yerden devam eden Paris Hilton, tuvalette fotoğrafının çekilmesinden korktuğu için hiçbir şey yiyip içmiyor..
Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton, şartlı tahliye kararına uymadığı için aldığı hapis cezasının ikinci devresini çekerken, acılarından ders çıkarmayı da öğendi. Hilton, Lynwood'daki Los Angeles ilçe cezaevinde geriye kalan günlerinin bitmesini beklerken, medyaya yazılı bir açıklamada bulunarak ruh halini anlattı.

MEDYAYI ELEŞTİRDİ
Hilton açıklamasında, "Hapse döndüğüm için büyük şok içindeyim. Şerifin sağlığımı düşünerek beni hapisten çıkarma kararına büyük saygı duyuyorum. Ancak, 45 günün tamamını hapishanede geçirmeye kesinlikle kararlıyım" dedi. Öte yandan medyanın yoğun ilgisini eleştiren Hilton, kamuoyu ve medyanın Irak'ta savaşan Amerikalı askerlere odaklanmasının daha yerinde olacağını kaydetti. Amerikan basınında yer alan iddialara göre hapishanede bir grup mahkûm Hilton'un fotoğraflarını çekip milyonlarca dolar kazanmaya çalışıyor. Bir hapishane yetkilisi "Tuvalette fotoğraflarının çekilmesinden o kadar korkuyor ki hiçbir şeye ağzını sürmüyor. Sağlığının kötüye gitmesinden endişe ediyoruz" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları