Etleri yağlı kısımları üste gelecek şekilde fırın kağıdına yerleştirin. Küçük bir kapta yağ, bal ve baharatları karıştırıp, etlerin üzerine fırçayla sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri açık olarak yaklaşık 40 dakika pişirin. Etlerin üzerini folyoyla kapatıp, 5 dakika dinlendirip servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik
* 2 kg. kuzu kaburga
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 çorba kaşığı bal
* 1 çorba kaşığı kimyon
* 1 çorba kaşığı kişniş
* 2 çay kaşığı köri
* 2 çay kaşığı tarçın
* 1 tatlı kaşığı t uz
* 1/2 tatlı kaşığı Arnavut biberi
Yayın tarihi: 11 Haziran 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/11/gny/haber,74691879A9204EB4828E4CDDEDAD85FB.html
Tüm hakları saklıdır.