kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kuzu kaburga

Etleri yağlı kısımları üste gelecek şekilde fırın kağıdına yerleştirin. Küçük bir kapta yağ, bal ve baharatları karıştırıp, etlerin üzerine fırçayla sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri açık olarak yaklaşık 40 dakika pişirin. Etlerin üzerini folyoyla kapatıp, 5 dakika dinlendirip servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
*
2 kg. kuzu kaburga

* 3 çorba kaşığı zeytinyağı

* 1 çorba kaşığı bal

* 1 çorba kaşığı kimyon

* 1 çorba kaşığı kişniş

* 2 çay kaşığı köri

* 2 çay kaşığı tarçın

* 1 tatlı kaşığı t uz

* 1/2 tatlı kaşığı Arnavut biberi