Ekmeklerin her iki tarafını yağlayın. Şeker ve tarçını karıştırıp, ekmeklerin bir yüzüne serpin. Meyveleri dilimleyin. Ekmekleri, tarçınlı tarafları alta gelecek şekilde, teflon tavaya yerleştirip, üzerlerine meyveleri paylaştırın. Meyvelerin üzerine, kalan ekmekleri tarçınlı kısımları üste gelecek şekilde yerleştirin. Ekmekleri üzerlerine ekmek tahtası ile bastırarak 3 dakika pişirin. Pekmez ve balı karıştırın. Ekmeklerin üzerine gezdirerek servis yapın.
MALZEMELER 6 Kişilik
* 12 dilim tost ekmeği (1 gün öncesinin)
* 6 çorba kaşığı tereyağı
* 2 çorba kaşığı tozşeker
* 1 çorba kaşığı tarçın
* 500 gr. karışık çilek, kivi (veya mevsim meyvesi)
* 4 çorba kaşığı pekmez
* 2 çorba kaşığı bal
Yayın tarihi: 11 Haziran 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/11/gny/haber,0671E215B279436987076F7651EFCB23.html
Tüm hakları saklıdır.