kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
GÜZELLİK YARIŞMASINDA İKİNCİ SEÇİLDİ... Dünya Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Ruffa Gutierrez, çocukları Lorin (solda) ve Venice ile, Filipinler'in başkenti Manila'da yaşıyor.

Yılmaz benim ilk aşkım dayak yediğim yalan

MURAT KARPUZ
Türk playboy Yılmaz Bektaş'la evliliği bitmek üzere olan 1993 Filipin Güzellik Kraliçesi Ruffa Gutierrez, "Onunla para için evlenmedim, âşık oldum. Yılmaz benim ilk aşkım" dedi..
* Filipin medyasında eşinizden dayak yediğiniz iddia edildi...
Hayır. Ağzımdan çıkmayan sözlerin medyada yer alması hepimizi üzdü. Ben, Türkiye'deki genel aile içi şiddetten bahsettim. Eşimle yaşadıklarım kimseyi ilgilendirmez. Zaten dayak olsaydı bile kimseyle paylaşmazdım.

* Çocuklarınızın durumu ne olacak?
Kızlarım şu an benimle birlikte. Ancak eşim ve ailesi ile bu konuda tam bir işbirliği içersindeyiz. Yılmaz'ı, Filipinler'e aramızdaki sorunları halletmek için çağırdım. Ancak kendisi çağrılarıma rağmen buraya gelmedi. Eşim ne zaman isterse çocuklarını görebilir.

KAYNANAMI ÖZLEDİM

* Evliliğinizi kurtarmak için hiç ümit var mı?
Bilmiyorum. Her şey artık yasal yollara girdi. Yılmaz bana kendisi evliliğimizin bittiğini söyledi. Bunun üzerine yapacak bir şey yok.

* Kızlarınıza bu durumu açıkladınız mı?
Bu sabah babalarının nerede olduğunu sordular. Onu çok özlediklerini söylüyorlar. Ben de telefonla onları istedikleri zaman babaları ile konuşturuyorum.

* Şimdi ne yapacaksınız?
Birkaç ay kızlarımla bol bol vakit geçireceğim. Daha sonra Los Angeles'ta bir takım projelerimiz var. Tyra Banks gibi ünlü modellerin katıldığı projelerde yer alacağım. Yaşamımız sanırım Los Angeles ile Manila arasında geçecek.

* Çocuklarınızı Türk adetlerine göre mi büyüteceksiniz?
İnşallah Türkiye'ye tekrar geleceğim. Türkiye'de o kadar çok arkadaşım ve dostum var ki. Özellikle bana sürekli destek olan kayınvalidemi çok özledim. Çocuklarımın Türkçe öğrenmelerini istiyorum. Onlar ayrıca Amerikan vatandaşı.

KURAN OKUDUM
* Eşinizle para için evlendiğiniz iddia edilmişti.
Hayır. Kesinlikle yalan. O benim çocuklarımın babası. Onunla ilk tanıştığımda karşımda yakışıklı bir adam vardı. Ona gerçekten âşık oldum. İlk aşklar asla unutulmaz.

* Genelde Türk erkeklerini beğeniyor musunuz?
Evliliğim süresince eşimden başka hiçbir Türk erkeğine bakmadığım için bilemiyorum. Eşim benim için tekti.

* Ayrılma nedeniniz kültürel farklılıklar mı?
Türkiye'de herkes farklı tarzlarda yaşıyor. Kesinlikle Türk kültürü ile ilgili genel bir şey söylenemez. Evli kaldığım sürede bu farklılıkları ortadan kaldırmaya, içinde yaşadığım ülkeye adapte olmaya çalıştım. Kuran'ı okudum. Başımı her yerde olmasa da aile ortamlarında örtmeye çalıştım.
Haberin fotoğrafları