Büyük bir tavada tereyağını eritin, sarmısağı katıp, karıştırarak 1 dakika pişirin. Etleri ilave edip, her iki taraflarını da pişirip, tavadan alın. Etleri çıkarttığınız tavaya tavuk suyunu koyup, karıştırarak kaynatın. Ateşi kısıp, üzeri açık olarak 5 dakika ağır ağır kaynatın. Haşhaş tohumu ve soğanı ilave edin. Pişirdiğiniz etlerin üzerlerine hazırladığınız sosu dökerek servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik
* 6 adet piliç göğüs
* 50 gr. tereyağı
* 2 diş sarmısak (dövülmüş)
* 2.5 su bardağı tavuk suyu
* 1.5 çorba kaşığı haşhaş tohumu
* 50 gr. kurutulmuş domates (ince kıyılmış)
* 6 adet taze soğan (ince kıyılmış)
Yayın tarihi: 4 Haziran 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/04/gny/haber,82208A8374FC48998B7E7621106A80FB.html
Tüm hakları saklıdır.