Avokadoları ikiye bölün ve etli kısımlarını çıkartın. Piliç suyunu ve avokadoları pürüzsüz hale gelene kadar robottan geçirin. Kalan malzemeyi ilave edin ve ağır ateşte pişirin. Avokadonun acılaşmaması için çorbanın kaynamamasına dikkat edin. Taze soğan ve kızarmış küçük ekmek parçaları ile süsleyerek hemen servis yapın.
Malzemeler
* 1 lt. piliç suyu (toz tavuk bulyon da kullanılabilir)
* 2 adet büyük boy avokado
* 3 tatlı kaşığı limon suyu
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/23/gny/haber,B5C94A00B47748568891AE535890DE9E.html
Tüm hakları saklıdır.