kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Avokado çorbası

Avokadoları ikiye bölün ve etli kısımlarını çıkartın. Piliç suyunu ve avokadoları pürüzsüz hale gelene kadar robottan geçirin. Kalan malzemeyi ilave edin ve ağır ateşte pişirin. Avokadonun acılaşmaması için çorbanın kaynamamasına dikkat edin. Taze soğan ve kızarmış küçük ekmek parçaları ile süsleyerek hemen servis yapın.

Malzemeler
*
1 lt. piliç suyu (toz tavuk bulyon da kullanılabilir)
* 2 adet büyük boy avokado
* 3 tatlı kaşığı limon suyu
* Tuz
* Karabiber