|
|
Ali Sayar ve Asian BBQ
Geçenlerde İstanbul'un önemli işletmecilerinden Ali Sayar ile yemek yedik. Randevuyu Esentepe'de NAN (Çince ekmek-nimet anlamına geliyor) adlı restoranda verdi. Önce anlam veremedim, sonra buluştuğumuzda ise "Bundan sonra gündüzleri buradayım" dedi. Sayar, bir aksilik çıkmazsa restoranın önce yazın ReinaAda'da, sonra da Nişantaşı Ctiy's Alışveriş Merkezi'nde şubelerini açıp, büyümeyi hedefliyor.
Nan dikkat çekiyor "İlk defa böyle bir işe girdim. Ancak artık trend'leri yakalamam lazım. Son trend'lerin başında Asian BBQ var. Bu konuda Türkiye'de önemli bir zincir olmayı hedefliyoruz" diye belirten Sayar, Jass Lounge'daki işine de devam edecek. İstanbul'un en merkezi semtlerinden Esentepe'de, sıra dışı dekoru, samimi ortamı ile dikkat çeken bir mekan; NAN... Restoranın ana konsepti olan Asian BBQ, beyaz et, kırmızı et veya balıktan oluşan tercihlerinizi yansıtmasının yanı sıra az yağlı, düşük kalorili, lezzetli ve dengeli bir yemek oluşturuyor. Son günlerin trend mutfağı Asian BBQ büfesinde; çeşitli etler, sebzeler, baharatlar ve soslar arasından kendi tercihlerinize göre yemeğinizi oluşturuyorsunuz. Daha sonra da teppanyaki'de Çinli şef Xu Haidong'un bunları sizin için pişirmesini seyredebilirsiniz.
|