|
Kolay parfe
Krem şantiyi süt ile çırpın. Kremayı ilave edin. Dolapta bekletin. Başka bir kapta yumurtalarla şekeri 15 dakika çırpın. Labne peyniriyle frambuazları yavaş yavaş atıp, karıştırın. Dolapta beklettiğiniz karışıma ekleyin. Vanilyayı ilave edin, 5 dakika daha karıştırın. Streç filmle kaplanmış cam kaba dökün. 4 saat buzlukta donmasını bekleyin. Sosu için frambuazları pudraşekeriyle karıştırıcıda karıştırın. Servis tabağına alın. Dilimlenmiş parfenin yanında servis yapın.
Malzemeler * 1 kutu labne peynir * 1 bardak donmuş frambuaz * 1 paket krem şanti * 1 bardak süt * 4 çorba kaşığı krema * 3 adet yumurta * 1 bardak şeker * 1 paket vanilya
Sos: * 1 bardak donmuş frambuaz * 2 çorba kaşığı pudraşekeri
|