Mozarellalı biber salatası
Keskin bir bıçakla kırmızı biberleri birkaç yerinden delin ve közleyin. Streçe sarıp, soğuyuncaya kadar dinlendirin. Her bir top mozarella peynirini açarak 4-5 parçaya ayırın ve geniş bir tabağa yerleştirin. Etli kırmızı biberleri temizleyin, tohumlarını çıkartın ve arzu ettiğiniz kalınlıkta kesip, peynirlerin üzerine yerleştirin. Tuz ve karabiber serpin. Limon suyu ve zeytinyağı gezdirin. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik * 3 top mozarella peyniri
* 3 adet etli kırmızı biber
* Tuz
* karabiber (arzu edilen miktarda)
* 1/2 adet limon suyu
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 3 sap fesleğen (yapraklanmış)
|