Çikolatalı muska
Şokella, damla çikolata ve fındıkları karıştırın. Milföyleri ikiye kesin. Her bir parçanın üzerine hazırladığınız harcı paylaştırın. Muska şeklinde katlayın, kenarları açık kalacak şekilde sadece iki sivri ucunu birbirine yapıştırın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, yağlanmış fırın tepsisine dizin, önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik * 60 gr. şokella (oda sıcaklığında)
* 65 gr. damla çikolata
* 25 gr. fındık (iri kırılmış)
* 1 paket milföy (5'lik paket)
* 1 adet yumurtanın sarısı (hafif çırpılmış)
|