kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
1. GÜN:
Hormonlar kaderi yönlendirir
1. GÜN:
Arkadaşlık sadece gülüşmek mi?

1. GÜN:

Düşük östrojen ve testosteron, koordinasyonunuzu zayıflatıp reaksiyonlarınızı yavaşlatıyor. Ancak östrojen bugün olduğu gibi çok düştüğü zaman mesafeleri ve yönleri algılama kabiliyetiniz yükseliyor. Bugün ağrılara, acılara hatta hafif dokunuşlara karşı daha hassassınız. Yastığınız sanki siz uyurken biri içine taş doldurmuş gibi sert gelebilir. Hele yüksek topuklar tam bir işkence...

2 . GÜN:
Güneş biraz daha parlak. Kuşların sesi biraz daha hoş. Endişelenmeyin kimse çay bardağınıza bir sakinleştirici katmadı. Yalnızca östrojen ve testosteron yükselişe geçti. Ve siz dünyayı olduğundan daha güzel görüyorsunuz... Tamam anahtarlarınızı buzdolabında buldunuz. Şimdi sıra sevgilinize yanlış isimle hitap ettikten sonra aklınızı nerede unuttuğunuzu bulmakta...

3 . GÜN:
Artan östrojen ve testosteron, akıl becerilerinizi geliştiriyor. Bugün biraz daha uzun görünüyorsunuz! Herkese kim olduğunuzu gösterecek kadar emin yürüyorsunuz...Kıyafetlerinizi fırlatıyor, sutyeninizin kopçalarını açıyor ve partnerinize aşka hazır olduğunuzun sinyallerini veriyorsunuz. Böylece komşuları kıskandıracak kadar dev orgazmlar yaşarsınız. Hatta sadece yan komşularınızı değil!

4 . GÜN:
İlk gösterilerinden sonra evlerine dönen ünlüler gibi uyanmaya hazırsınız ve bunun için daha iyi bir zaman olamazdı. İyimser, kendinden emin ve enerji dolu hissediyorsunuz... Yapılacaklar listenizde 108 madde mi var? Hafızanız en azından yarısını hatırlayacak kadar keskin. Hatta yarın neden hala birçoğunu yapmadığınızı hatırlamanıza yetecek kadar keskin. Seksi mi düşünüyorsunuz? Ah nasıl!

5 . GÜN:

Komşunuz bebek bakmanızı mı istiyor? Arkadaşınızın taşınırken yardımınıza mı ihtiyacı var? Sevgiliniz yeni eğlence merkezinin açılışında sizin yardımınızı mı istiyor? Yorgun olmayı dilerdiniz... Ancak hareketli ifadeleriniz, hiç susmayan çeneniz ile östrojen ve testosteronun size ne kadar enerji verdiğini ortada... Seks mi? İlk hareketi yapmakla kalmıyorsunuz, bir telekız gibi de ısrarcısınız...

6. GÜN:
İşte yine o dönem geldi! Pratiklik, yaratıcılığı bir kenara itiyor. Sezgilerin yerini mantık alıyor. Dünyaya odaklanmak, düşüncelerinizi ve duygularınızı didiklemekten daha ilginç gelmeye başlıyor. Derlitoplu bir ortamda çalışmayı yeğliyorsunuz... Sözel akıcılığınız o kadar iyi ki; "Kartal kalkar dal sarkar, dal sarkar kartal kalkar" bile diyebilirsiniz. Tamam belki üçüncü denemede!

7 . GÜN:
Parti çılgını östrojen sizi hiç durmayacak bir eğlenceye davet ediyor. Hoplayıp sıçramak istiyorsunuz. Kafanızda iç çamaşırınız, ünlülerin anıları ve uçan akrobatlarla uyanmayı ve yakışıklı birinin göğsünüzden pudingi yalamasını istiyorsunuz... Önemli bilgi: Göğüsleriniz artık şiş veya hassas olmadığından bugün aylık muayeneniz açısından kanseri erken teşhis için en uygun gün!

8. GÜN:
Tanıştığı herkesi kendine çeken sosyal bir mıknatıssınız. Aşırı iyimserlik, yüksek özgüven, maceracı bir ruh. Küçük bir bilgi: Seksin en yoğun olduğu gün; 8'inci gündür. Başka bilgi: Başlangıçtan orgazma kadar erkeklerin ortalama dayanma süresi iki ila iki buçuk arasındayken; kadınlar için aynı ortalama on üç dakika. Hayal kırıklığı mı? Erkek şempanzelerde en uzun cinsel ilişki 3 saniye sürer.

9 . GÜN:

Hafızanız o kadar keskin ki, isimleri ve olayları bir bilgisayar hafızası gibi hatırlıyorsunuz. Sizin sohbet etmeye hevesli olduğunuzu söylemek Madonna'nın şarkıcı olmak istemesi gibi bir şey... Milyon dolarlık sermayesi olan o birkaç şanslı insandan biri değil misiniz? O zaman cüzdanınıza bir kilit takmak isteyebilirsiniz. Çünkü para harcatan testosteron sizi almaya ve almaya itiyor!..

10 . GÜN:
Artan östrojen ve testosteron akıl becerilerinizi uçuruyor. Keşke sabah kahveniz de bu kadar etkili olsa!.. 'Her şeyi bir kere deneyeceğim' testosteronu sayesinde diliniz çantalarını topluyor ve uzak memleketlere doğru yola çıkıyor. Uyarsınız, uymazsınız, bu sizin kararınız ancak ona ayak uydurmaya karar verirseniz, kendinizi bir Etiyopya restoranında otururken bulabilirsiniz.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Parayı bastırıp bir atölye açınca tasarımcı olunmaz
 Amerikalılar ikinci kovboy çizmelerini kapışıyor!
 Hormonlar kaderi yönlendirir
 Eşcinselle ahbaplık etmeyi sevmem
 Türkiye'nin ilk 'travesti güzeli' için start verildi
 Ünlü çingeneler listesine iki itiraz birden geldi
 Vitrin meleği
 Btürk yurt dışına açılacak
 Ablalarının izinde yürüyorlar
 Yeni yaşa 1 milyon dolarlık hediye
 Mariah Carey altın tozuna bulanıyor
HAKAN & UTKU
Olimpiyat Stadı'nda maça gidecekseniz...
* Biraz erken...
Yaşına göre beslen sağlıklı ve zinde ol
Yaşına göre beslen sağlıklı ve zinde ol
Sağlıklı beslenmenin, formda kalmanın yolu, cinsiyete ve yaşa göre...
Mutluluğun formülü aslında çok açık...
Mutluluğun formülü aslında çok açık...
Mutlu olmak, mutlu kalmak sizin elinizde. Psikiyatrist Arif Verimli,...
Pınar'la patladı ama 'genç seven' az değil
Pınar'la patladı ama 'genç seven' az değil
Kendinden 8 yaş küçük Yağmur Atacan'la ilişkisi magazin basınına...
Sinan'dan başka bir koca istemem
Sinan'dan başka bir koca istemem
Yönetmen Sinan Çetin'in eşi olmanın ötesinde; Plato Film'in ortağı ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.