kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   News in English
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Sabah Çocuk
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   Çizerler
İşte İnsan
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
TÜMER’İN SİFTAHI... Tümer Metin, Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk resmi maçta fileleri havalandırmayı başardı. Sarı-lacivertli taraftarlar ikinci yarıda yerini Uğur’a bırakan Tümer’i oyundan çıkarken ayakta alkışladı.
İyi düşündün mü?
Önce Appiah sonra Anelka
Daum'lu F.Bahçe UEFA'da manşet!
"Senin acın bizim acımız"
Maçtan notlar

İyi düşündün mü?

Aziz Yıldırım'ın, Tümer'i transfer ettiği gece milli futbolcuya, "Beşiktaş'ta kaptan oldun. Seni istiyoruz ama gelmekte kararlı mısın?" dediği öğrenildi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye geçişi ses getiren Tümer Metin'in bu transferinin perde arkasında ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Tümer'in transferine karar verilen akşam, milli futbolcuya kulübünde kalması yönünde telkinde bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş ile anlaşamayan ve Fenerbahçe yöneticileri ile temasa geçen Tümer, bir hafta boyunca Milano'da tatil yapıp İstanbul'a döndükten sonra, Aziz Yıldırım'ın karşısına getirildi. Aynı gün Fenerbahçe'nin internet sitesinde gazetelerde Tümer ile ilgili çıkan transfer haberleri doğrulanmamıştı.

"SORUNLAR
YAŞAYACAKSIN"

Yıldırım'ın Kanlıca'daki villasına akşam saatlerinde yönetici İlhan Ekşioğlu ve Ali Yıldırım tarafından getirilen Tümer ile Fenerbahçe Başkanı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yıldırım son görüşme öncesinde yıldız futbolcuyu karşısına çekerek, "Bak Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye geliyorsun. Takımında kaptanlığa kadar yükselmişsin. Biz senin ne kadar iyi oyuncu olduğunu biliyor ve istiyoruz. Ama sonra sen sorunlar yaşayacaksın" dedi.

"FENER'E GELMEK İSTİYORUM"
Tümer'in sessiz kaldığı konuşmaya Yıldırım, "Bugün biz sana daha çok para veriyoruz. Ama bu paranın Beşiktaş'tan ayrılmaya değip, değmeyeceğine sen karar vermelisin. Kulübünde kalman belki de senin için çok daha iyi olur" şeklinde devam etti. En önemli rakibinin kaptanını almak üzereyken, Fenerbahçe Başkanı'nın yılların tecrübesiyle bu şekilde hitap etmesi Tümer'i çok şaşırttı. Ama kararından vazgeçmedi ve "Ben Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyerek noktayı koyunca transfer gerçekleşti.

GÜRCAN BİLGİÇ


1 2 3 4 5
 

YorumBu haber hakkında yorum yapın.
 ismail ERDEN
27.07.2006 18:18:17

Tümer metin defterini bir beşiktaşlı olarak tayfur havutçu gibi kapatmak isterdik, tümer iki yıl boyunca askerlik problemini öne sürdü anlamadıgım fenerbahçede askerlik problemi ortadan mı kalktı. Beşiktaştan tümer gibi yüzlerce star gitti. Bir sergen yalçın beşiktaşta 70 yaşındada görev yapabilir (fenerbahçede de oynadı )ama tümer ASLA. 3 yıl sonra sıradan bir vatandasın tümer Aziz başkan bile seni uyarmıs ama sen farkında bile değilsin. Herkez affeder ama taraftar seni affetmezz.zzz.
 super genc
27.07.2006 13:28:35

alem oyuncu olmus sokaklar sahne sevdiğim bi tümer vardı oda olmus ...(yanlıs yaptın be) tamam anladım tümer fb ye gittin ama niye oraya gidince yuvama dondün dedın..bjk ye yanlısın cok oldu tümer bir gün pısman olursun
 mehmet ünlü
27.07.2006 11:43:43

öncelikle tüm islam aleminin regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını cenab-ı Hak tan temmenni ederim.Tümer Türk futbolu için önemli bir futbolcudur ama sorarım hangi başarıda Tümer in adı var Fenerliler Beşiktaş maçından hatırlarlar sadece.30 lu yaşlarda bir oyuncuya o kadar parayı vermek ayrı bi konu.Neyse inşallah çok başarılı olur.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 100 görümlüğü: 4-0
 Zico'ya tribün dersi!
 Galibiyeti unuttu
 Carrusca şovu
 Aslantepe metrosu 2008'de
 Heinz bilmecesi devam ediyor!
 Fatih Rusya yolcusu
 Hedef Mahmuti
 Real'e savaş ilanı
 Uslu'dan kötü haber geldi
 Eski başkan Ölmez: 36 puanımız da helal
 Gençler finali kaçırdı
 Günün içinden
AHMET ÇAKAR
Zico'nun artıları
F.Bahçe uzun zamandır böylesine güçsüz...
GÜRCAN BİLGİÇ
Yaşasın futbol
Zayıf rakibe karşı F.Bahçe'nin alacağı...
Roma Konferansı fiyaskoyla bitti
Roma Konferansı fiyaskoyla bitti
Ortadoğu'daki krizin çözümü için İtalya'da 15 ülkenin katılımıyla...
100 bin doktor daha lazım
100 bin doktor daha lazım
Sağlık Bakanı Akdağ, Türk Tabibler Birliği'nin iddiasına karşı...
'Hayalet' oluyor
'Hayalet' oluyor
"Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin ünlü oyuncusu Eva Longaria,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu