Ispanaklı mücver
Hünerli ellere.
HAZIRLANIŞI Ispanakları ayıklayıp, köklerini ayırın, az bir suyla haşladıktan sonra süzüp ince ince doğrayın. İçine rendelenmiş kuru soğan, doğranmış taze soğan, maydanoz, dereotu, nane, haşlanmış pirinç, yumurta, un, tuz ve karabiberi katıp, karıştırın. Yağladığınız teflon bir tavaya incecik döşeyin. Her iki tarafı da kızardıktan sonra sıcak olarak servis yapın. MALZEMELER * 1/2 kg ıspanak * Bir fincan haşlanmış pirinç * 1 adet küçük kuru soğan * 1 demet taze soğan * Dereotu * 1 tatlı kaşığı kuru nane * 2 adet yumurta * 1 demet maydanoz * Tuz, karabiber * 1 yemek kaşığı un
|