Kayısı, elma, esmer şeker ve tarçını iyice harmanlayın ve bir fırın kabına yayın. Yulaf ezmesi, hindistancevizi, tereyağı ve balı iyice karıştırın, meyve karışımının üzerine noktalar halinde dağıtın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri altın sarısı renk alıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Not: Bu tatlıyı arzu ettiğiniz farklı meyveleri kombine ederek de yapabilirsiniz.
6 kişilik
* 1 kg. kayısı (ikiye bölünmüş)
* 500 gr. elma (dilimlenmiş)
* 2 çorba kaşığı esmer şeker
* 1/2 çay kaşığı tarçın
* 1 su bardağı yulaf ezmesi
* 1 çorba kaşığı hindistancevizi
* 125 gr. tereyağı (oda sıcaklığında yumuşatılmış)