|
|
|
|
Gıda mühendisleri çalışıyor
Halk Ekmek'in ürünlerini benzerlerinden ayıran en büyük fark, HACCP ve ISO gibi uluslararası kabul görmüş kuruluşların denetimi aracılığıyla üretim yapıyor olması. Bu nedenle pek çok diyetisyenin de önermekten çekinmediği ekmeklerin başında geliyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez, Halk Ekmek'in ürünlerini tavsiye ettiğini söylüyor. "Halk Ekmek'in fabrikasını gezme şansına sahip oldum. Halk Ekmek'in pek çok çeşidi var. Bunların arasında çölyak ve fenilketonuri gibi doğumsal metabolik hastalıklara iyi gelenler de yer alıyor. Ayrıca Cerrahpaşa, İstanbul Üniversitesi gibi pek çok üniversiteyle iş birliği içinde olduklarından çok iyi gıda mühendisleri çalışıyor. O yüzden kendim de arada Halk Ekmek kullanıyorum. Tek sıkıntı ucuz olmasından dolayı insanların çok tercih etmemesi."
|
|
|
|
|
|
|
|
|