Yufkaları keskin bir bıçakla ikiye kesin. Kalan malzemeleri iyice harmanlayın. Yarım ay şeklindeki yufkanın ortasına harcın dörtte birini 10x15 cm. ebatlarında yayın. Harcın kenarlarında kalan yufkaları bohça şeklinde harcın üzerine katlayın. Yufkalar bitinceye kadar aynı işlemi yapın. Yağsız tavada yarım tatlı kaşığı tereyağını ısıtın. Orta ateşte böreğin her iki yüzü kızarıp, kıtırlaşıncaya kadar yaklaşık 4'er dakika pişirin. Sıcak servis yapın. (4 kişilik) * 1 paket hindi sosis (halka dilimlenmiş) * 2 adet yufka * 200 gr. taze kaşar peyniri (rendelenmiş) * 1/4 demet maydanoz (ince kıyılmış) * 1 adet etli sarı biber (kibrit çöpü ebadında kesilmiş) * 1 adet etli kırmızı biber (kibrit çöpü ebadında kesilmiş) * Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) * 2 çorba kaşığı tereyağı