|
|
|
|
Karadeniz'in lezzet şölenine davetlisiniz
Muhlama'dan Acıka'ya, Pazı Kayganası'ndan Pepeçura'ya Karadeniz'in seçkin lezzetlerini 'Karadeniz Yemekleri Haftası'nda tatma fırsatını kaçırmayın. Cuma günü başlayan ve 30 Nisan'a kadar sürecek olan 'Karadeniz Yemekleri Haftası'nda geleneksel lezzetler, özel dekorasyon ve folklorik müzikler eşliğinde sunuluyor. 'Mısır kırıklı barbunya çorbası', 'Turşu kavurma' ve 'Çayeli usulü kuru fasulye' gibi Karadeniz'e özgü yemekleri yani Türk kültürünün en keyifli ve eğlenceli mutfağıyla tanışmaya hazır mısınız? Tarih: 22-30 Nisan 2005 Yer: Polat Renaissance Hotel/ Yeşilköy Bilgi için tel: (0212) 414 19 30
|
|
|
|
|
|
|
|
|