Konuyla ilgili görüştüğümüz Yaşar Holding CEO'su Hasan Denizkurdu da, gıda sektörünün geleceğinde, ürünler arasında fark kalmayıp farklılığın üretim süreçlerinin şeffaflığı ile yaratılacağını savundu. "İnsan ne yiyorsa odur. İşte şimdi tüketiciler ne yediklerini sorgulamaya başladı" diyen Denizkurdu, şunları söyledi: "Bizim Pınar Süt'te 140 veterinerimiz var. Bunlar direkt olarak süt alım bölgelerinde çalışıyor. Nerelerde antibiyotik kullanılmış ona bakıyor ve toplayıcılardan süt alım noktasına gelmesini önlüyor. İkinci bir denetim de süt tankerleri içeri alınmadan yapılıyor. Antibiyotik, yağ ve protein analizi, mikrobiyolojik analiz yapılıyor. Süte su, ya da soda konmuş mu, yağı alınmış mı hepsine bakılıyor. Et tesislerimizde de ürün sofraya gelinceye kadar 72 ayrı testten geçiyor. En önemlisi tüketiciler www.pinarmutfagi.com.tr adresinden tüm ürünlerin üretim süreçlerini izleyebiliyor."