| | Formunuz mevsime bağlı olmasın Yaza girmeden önce başlayan zayıflama telaşı sonbahar ve kış aylarında yerini alınan yeni kilolara bırakıyor. Bu döngüden kurtulmak istiyorsanız formda olmayı hayatınızın temel kuralı haline getirin. Her yıl yaza girerken zayıflamanın yollarını ararız. Ancak bu dönemde verilen kilolar...devamı |
|
| | Haftanın beslenme planı Kahvaltı: 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu, yarım kase ceviz içi veya yer fıstığı, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 ince dilim kepekli ekmek, Tatlı kırmızı biber. Ara: 1 adet meyve. Öğle: 1 küçük tabak tavuk etlisebzeli yemek, 1 kase az yağlı yoğurt, 1 dilim...devamı |
|
| | Spor yapmaya devam Behzat Uygur (Oyuncu) (Boy: 1.80 m. Kilo: 76 kg Yaş: 41) Ne yiyor? Sabah: Beyaz peynir, bal, kepek ekmeği, çay. Öğlen: Kahvaltıyı geç yaptığı için genellikle öğle yemeği yemiyor. Yediği zamanlarda ise salata ya da yağsız peynirli tostu tercih ediyor.devamı |
|
| | İyi rehber için iyi restoran lazım Yıllar önce Türkiye'de de iyi ve güvenilir bir restoran rehberi hazırlama çalışmaları başlatılmış, ayrıntılı anketler hazırlanmıştı. Fakat zamanla anlaşıldı ki o tarihlerde ülkemizde henüz Michelin rehberi türündeki kriterlere sahip restoran sayısı onu bile geçmiyordu. İyi ve güvenilir...devamı |
|
| | Evinde köfte satıyor Hiç tanımadığınız birinin mutfağında köfte yemek ister misiniz? Öyleyse Mehmet Kara'nın evine misafir olmanız gerekiyor. Çünkü evin mutfağı gece köfteci oluyor. Biz Türklerin birçok karakteristik özelliği vardır. Sorunlara ilginç çözümler üretmemiz de bunlardan biri ve Mehmet Kara isimli...devamı |
|
| | Gizli ajanlar yıldız dağıtıyor Büyük restoran rehberleri çalışmalarını gizlilik içinde yürütüyor. Müfettişlerin kimlikleri hiçbir zaman açıklanmıyor. Bizler mutluluk tüccarlarıyız, rüyaları satarız" demişti Fransız şef Bernard Loiseau bir zamanlar. Etkin ve yetkin Michelin rehberi tarafından verilen, Fransa'da sadece...devamı |
|
| | Neden bizde restoran rehberi yok? Bir kentin yeme içme dünyasını sistemli biçimde değerlendiren restoran rehberleri çok önemli. Dünyada bunların en önemlisi 1900 yılından beri yayınlanan Michelin. Bizim neyimiz eksik, neden bizde o kalitede rehberler yok?. Yurtdışına yolculuk yaptığında ilk iş olarak o ülkenin...devamı |
|
| | Ağustos mehtabının keyfi Sunset'te çıkar Yılın en güzel mehtabını bugün ve yarın yaşıyoruz. İstanbul'da mehtabın en güzel izlenebileceği yerlerin başında da nefis yemekleriyle ünlü Ulus'taki Sunset Restoran geliyor. Şimdi tam zamanı. İstanbul'da on yıldır hizmet veren restoranların sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Büyük...devamı |
|
| | Sörf cennetine şık restoran Bu yaz Çeşme, Alaçatı'da, sörf cennetinin ortasında Kuruçeşme Laila'nın şubesi açıldı. Laila'nın ana restoranı Mirror ise kısa sürede sosyetenin başlıca uğrak yerlerinden biri oldu. Alaçatı sörf cennetini görmenizi isterim. Burası sanki bu spor için yaratılmış bir doğa harikası. Çeşme...devamı |
|