kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Enerji vampirleri
Enerji vampirleri

Stres, trafik, gürültü, negatif insanlar... Hepsi birer enerji vampiri aslında. Ünlü isimler enerji vampirlerine karşı kendilerini nasıl koruduklarını Elele dergisine anlattılar. Onların sesine kulak verin ve enerjinizi alıp götüren bu vampirlerden korunmanın yollarını öğrenin.

yonca evcimik
"Ben bir enerji vampiriyim"
Ben hiperaktif bir insan olduğum için karşımdaki insanları yoruyorum ve enerjilerini alıyorum diyebilirim. Ben bir enerji vampiriyim sanırım. İnsanlar benim enerjimi emerler. Sıkışık bir trafikte bile bir şeyler üretmeye çalışıyorum. Enerjimin düştüğü ve kendimi mutsuz hissettiğim zaman hemen sevdiklerimle ve ailemle birlikte olurum. Kedilerimle ve köpeklerimle oynarım. Bunların hepsi benim enerji kaynaklarım. Çok sevgi üretirim.

doğa rutkay
"Alışveriş merkezleri enerjimi yok ediyor"
Enerjisi çok yüksek bir insan olmama rağmen alışveriş merkezleri benim bütün enerjimi alıyor. Oradaki elektrik tesisatı beni çok yoruyor. Trafik de enerji kaybına neden olan bir unsur. Ben kendi otomobilini kendi kullanan biriyim. Bu nedenle trafik beni çok yoruyor. Başka bir konu da, karşınızdaki insana bir şey anlatırsınız sizi anlamaz, ya da geç anlar. Bunlar beni çok yorar. Bu tip olumsuzluklardan ve beni yoran etkenlerden biraz olsun uzaklaşmak için bazen yalnız kalmayı tercih ediyorum. Otomobilimle tek başıma dolaşmak, güzel bir müzik dinlemek ya da evimde uzanmak, bunlar beni çok rahatlatan şeyler.

özlem tekin
"Mecburen yaşanan sosyal ilişkiler enerjimi çalıyor"
Beni hayatta en çok sıkan şey sosyal ilişkilerdir. Özellikle mecburen yaşanan sosyal ilişkiler. Mümkün olduğu kadar bu ilişkileri azaltmaya ve yalnız kalmaya çalışıyorum. Bu şekilde biraz da olsa kendimi korumaya alıyorum. Bunun dışında Türkiye'de yürüyen işlerin hepsinde bir ertelenme, aksama durumu var. Bu benim gerçekten çok enerjimi alıyor. Kendinize göre plan yapıyorsunuz sürekli iptal oluyor. Programımın aksaması sinirlerimi bozuyor.

berna laçin

"Negatif insanlara tahammülüm yok"
Ben yıldızımın çok yüksek olduğuna inanıyorum. Çoğunlukla pozitif ve eğlenceliyimdir. Ancak bazen negatif elektrik aldığım insanlar oluyor. Bu gibi durumlarda derhal uzaklaşıyorum. Beraber çalıştığım insanların da pozitif olmasına özen gösteriyorum. Nazar boncuğunun negatifleri aldığına inanıyorum. Bu nedenle hep taşırım. Sinema, yine moralimin bozuk olduğu zamanlarda beni gerçek hayattan uzaklaştırır ve başka bir dünyaya götürür. Kızım Ada benim kuşkusuz en büyük enerji kaynağım. Onunla hayat duruyor sanki.

ismail acar
"Trafik en büyük enerji hırsızı"
Çok yoğun bir anımda sürekli telefon konuşmaları, işimi yapmama engel olan insanlar benim enerjimi alıyorlar. İlkinde nezaketen buna tahammül ediyorum. Bunun dışında trafik büyük bir enerji kaybına neden oluyor. Bunun için yardımcım benim yerime trafikte kalıyor bu konuda yardımcımı kullanmak zorunda kalıyorum. Sıcak hava da bende enerji kaybına neden oluyor. Rahat ortamlarda çalışmayı tercih ediyorum.

hale caneroğlu
"Enerji vampirleri pozitif enerjimizi emiyorlar"
Öncelikle özel hayatınızdaki insanlar çok önemli. Sizin ne kadar pozitif enerjiniz olursa olsun o insanlar negatifse, pozitif enerjinizin hepsini emip, sizi aşağıya çekebiliyor. Böyle kişileri fark ettiğiniz zaman, hiç bahaneye gerek duymadan, derhal uzaklaştırın hayatınızdan. Ama çıkaramayacak kadar yakınsanız, o zaman da kendinizi korumaya almalısınız. Mesela ben bu gibi durumlarda gözlerimi kapıyorum, derin bir nefes aldıktan sonra rahatlamaya ve tekrar kendime dönmeye çalışıyorum. Ben rahatlamak için yoga yapıyorum. Evde tütsüler, mumlar yakıyorum ve güzel bir müzikle evdeki tüm negatif enerjileri gönderiyorum.

tuğba ünsal
"Annemin tembihleri"
Erkek arkadaşım enerjimi çok fazla alıyor. İkincisi trafik büyük bir enerji kaybına neden oluyor bende. Motosiklet kullandığım için, sürekli otobüslerin egzoz dumanıyla karşı karşıya kalıyorum. Bu beni kötü etkiliyor. Diğer bir konu da, annemin sürekli kendime dikkat etmem konusunda bir şeyler söylemesi. Bunlardan uzaklaşmak için meditasyonla ilgileniyorum ve yoga yapıyorum. Sabah ve akşam da birkaç rahatlama hareketim var.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Herkes "dalmaya" merak sardı
 Her şey 3 yıl önce başlamıştı
 Yeşim taşı yapımı
 30'unda kutlanacak ne var?
 Eş bahane, amaç eğlence
 TülİN- TülOUT
 Çevik Kuvvet sokak çocuklarını yüzdürdü
 Bakkallardan tiyatrolu serzeniş
GÜLSE BİRSEL
'Altın Eşek' almışım, haberim yok!
Hava sıcak, ev yeni...
AYŞE TÜTER
Mısır unlu topkek
Yağı ısıtıp, soğan, kişniş, kırmızı...
Kıyasıya yarıştılar
Kıyasıya yarıştılar
Türkiye'nin en büyük binicilik müsabakalarından biri olan Atatürk...
Zenginler sevgililerini 'yonja'da buluyor
Zenginler sevgililerini 'yonja'da buluyor
Türkiye'nin ünlü ve zengin ailelerine mensup binlerce genç artık...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.