Ekmek dilimlerine zeytinyağını sürüp, önceden 200 derece fırında ızgaranın altına yerleştirin. Ekmekler sararıncaya kadar kızartın. Ekmeklerin bir tarafına sarmısakların kesik tarafını sürerek sarmısaklayın. Ekmek dilimlerinin yarısının üzerine domates ve soğan dilimlerini yerleştirip ılınıncaya kadar ızgarada ısıtın. Fesleğen yaprakları ile süsleyin. Patlıcan dilimlerine fırça ile zeytinyağı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırının ızgarasında her iki tarafı sararana kadar 4 dakika pişirin. Kalan ekmeklerin üzerine patlıcan dilimleri ve beyazpeynir koyup, karabiber serpin. Sonra fırında peynirler pembeleşene kadar 2 dakika pişirin.
MALZEMELER - 1 adet baton ekmek - 4 çorba kaşığı - 2 diş sarmısak - 2 adet domates - 1 adet kırmızı soğan - 3 sap fesleğen - 1 adet patlıcan - 1 çorba kaşığı zeytinyağı - 100 gram beyazpeynir - Karabiber