kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Paranoyak oldum

Fotoğraf çektirmek için gittiği bir stüdyonun soyunma odasına gizlenmiş kamerayla haberi olmadan görüntülenen Emine Ün, yaşadığı olayın şokunu yeni yeni üzerinden atıyor. Dokuz yıldır podyum dünyasının içinde ve 'ön saflarda' yer alan bir isim Emine Ün.

Sansasyonel olaylara karışmayan, her zaman işiyle gündeme gelmeye çalışan mankenlerden biri o. Ancak onun bu tutarlı çizgisi bir internet sitesinin fotoğraf çekimi için gittiği stüdyonun soyunma odasına gizlenmiş bir kamerayla yara aldı. Saçı ve makyajı hazır olarak soluğu stüdyoda alan güzel manken, soyunma odasında kıyafetleri prova etmeye başladı. Bir elbiseyi çıkartıp diğerini giyiniyordu. İlk çekim gerçekleşmiş, yeni bir kıyafet giymek için yine soyunma odasına girmişti Emine Ün.

"ASLA UNUTAMAM"
Ancak ayna karşısında kıyafetini incelerken bir anda gözü kırmızı bir ışığı fark etti. Işığa doğru yürüdü ve gizlenmiş bir kameranın kendisini görüntülediğini gördü. Kameranın içindeki bandı alarak, kendisine bir zarar gelmesinden korktuğundan hiçbirşey yokmuş gibi çekimleri tamamlayıp stüdyodan ayrıldı ve soluğu karakolda aldı. Artık kimseye güvenemez olmuştu güzel manken. O günleri şu sözlerle anlatıyor: Bu benim başıma gelen en kötü olay diyebilirim. Hayatım boyunca unutamayacağım.

"YENİ TOPARLANDIM"
Böyle birşey sadece eski Yeşilçam filmlerinde olur sanırdım. Olayın ardından kimseye güvenmemeye başladım. Hatta biraz paranoyak oldum bile diyebilirim. Bir psikiyatriste gitmeyi de düşündüm. Çalıştığım ajansın sahibi Neli Hamın'ın desteği beni kendime getirdi. İnanın kendimi daha yeni yeni toparlamaya başladım. Artık gittiği her çekimde önce soyunma odasını iyice bir kontrol ediyor Emine. Kabin yoksa hiç soyunmuyor. Peki ya o video bandını ele geçiremeseydi. "Korkarım her türlü çirkin amaç için kullanılırdı" diyor Emine Ün.. "Ve ben gerçekten de yıkılırdım!"

Tiyatroyu çok seviyorum ama aklımda sinema var
'Neden güldün' isimli uzun zamandır provalarını yaptığımız bir oyunu geçtiğimiz günlerde sahnelemeye başladık. Güçlü ve deneyimli bir kadroyla çalışmak, inanılmaz güzel birşey. Dizilerden oyunculuk deneyimim olduğu için çok zorlanmıyorum. Ama elbette tiyatro çok farklı. Kamera önünde hata yaptığın zaman tekrar çekme şansın var ama tiyatroda öyle bir durum sözkonusu değil. Tiyatroda mükemmel olmak zorundasınız. Tiyatroda başarılı olup olmadığıma seyirciler karar verecek. Aslında benim asıl aklımdaki sinema. Bir sinema filminde rol almak istiyorum. Umarım bir gün bir filmde Okan Bayülgen'le karşılıklı oynarız. Ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum.

Gülşen YÜKSEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır