kapat
24.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Bizim Lucescu!

Maçın neticesini G.Birliği hücumcularıyla Mondragon belirledi. Yalnız G.Saray'ın dikkat etmesi lazım. F.Bahçe'deki sistem onlara da bulaştı. 1.5 yıldır F.Bahçe maçlarından sonra "Maçın yıldızı kim?" diyorsunuz, herkes "Rüştü" diyordu. Şimdi de G.Saray maçlarından sonra "Sahanın yıldızı kim?" sorusuna "Mondragon" cevabı geliyor.

Böyle bir ortamda Ali Sami Yen'de G.Saray'a karşı oynayacaksın. G.Birliği olarak bir daha rüyanda bile G.Saray'a karşı bu kadar pozisyona giremezsin. Maçı 3-1, 4-1 yapamazsan mağlup olmak kaçınılmaz. G.Saray'da Mondragon'dan başka, kim var diye şöyle bir düşünüyorum, biraz Berkant'ı görüyorum. Başka kimse yok.

Lucescu da sonunda bizim gibi oldu. Dün, Yılmaz Vural'dan bir farkı yoktu. Hakemler yalnızca onu ikaz etmekle geçiştirdiler. Avrupa'da bir statta olsa, 20 dakika sonra tribüne çıkarırlar.

Uzun'un gücü yetmedi
İlk yarı, Bülent Uzun baskılara biraz göğüs gerdi. Ama 60'tan sonra adale ve beyin gücü yetmedi. Mondragon, Cafer'e öyle bir hareket yaptı ki, bence kırmızı. Hadi onu sarıya döndürdün; veremezsin. Niye? Verirsen, yanına KDV olarak bir de penaltı eklemen lazım. Ama sen eyyamın Allahı'nı yapıp Cafer'e gösterdiğin sarı kartla pozisyonu kurtarıyorsun. Akıllısın ya. Hani hep söylediğim cesaret denen şey var ya. Maalesef o bazılarınızda yok. Ancak bütün bunların hiçbirisi, G.Birliği için bahane olmamalı. Bir daha böyle G.Saray'ı bulma şansları yok gibi bir şey.

Ergün bir hareket yaptı, Serkan'a golü attırdı, maçı kopardı. Aslında korakor fena ikili mücadeleler olmadı. Fakat iki takım da rakipten kaptıkları topları zahmetsizce tekrar rakibe verdiler "Al da sen oyna" diye...

Üç takımın beraberce şampiyonluğa gitmesi, seyirciyi de statlara getirmeye başladı. G.Saray böyle maçlarda 10 bin kişiye oynardı, dün gece Sami Yen ful çekti. Hoparlörlerden seyirciyi sakinleştirici anonslar yapılması güzel bir olaydı.

Atamazsan, ağlama
Dikkatinizi bir şey çekti mi bilmiyorum. Teknik olarak böyle bir maçta bir şeyler yazmak çok zor. Yalnız G.Birliği daha düzgün oynadı. Yardımlaştılar, hem defanslarından çıkan, hem rakipten gelen toplar hep onları buldu. Bu şans değil, sahayı daha iyi parsellemelerinin sonucuydu.

Maça gelmeyenler 3-1'lik G.Saray galibiyetini normal bulabilirler. Ama inanın maç bir ara 5-1, 6-1 G.Birliği lehine olabilirdi. Atamazsan kızmayacaksın ve ağlamayacaksın. G.Saray tecrübesiyle, forma üstünlüğüyle 3 puanı aldı. Şampiyonluğa oynuyorsan bazen böyle şanslı maçlar da almak lazım.

Yalnııız... Salı gecesi Liverpool'a karşı böyle oynanmayacak; tamam. Ama bu G.Saray "Ben Liverpool'u yenerim" diye üstüne giderse zor durumlara düşer. Liverpool'da oynadığı gibi oynarsa o zaman ibre G.Saray'dan yana olur.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır