kapat
12.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi birikimlerinizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Ani kararlar ve ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Aceleci tavrınız sizi zarara sokabilir. Bugünü sakin geçirmeye bakın. İş hayatınızdaki olumlu gelişmelerin maddi konularda da etkisini gösterebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kendinizi aşırı yormaktan sakınmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri, beraber çalıştığınız insanları düşünerek ertelemeniz mümkün. Maddi konularda pratik zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Geçmiş anılarınızla karşılaşıp canınızın sıkılabileceği bir gün. Uzak bir yere gitme ihtiyacı hissedebilir, fakat bunu şartlar yüzünden erteleyebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yakın çevrenizin size destek olması, olaylarınızın rahat sonuç vermesinde büyük rol oynayacak. Kendinizi güvende ve mutlu hissedeceksiniz. Daha fazlasını isteyerek kendinizi mutsuz da edebilirsiniz. Ayın durumu sizi ilişkileriniz konusunda duyarlı kılıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ortağınız veya eşinizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Ani kararlar alarak ortak değişimine gitmek isteyebilirsiniz. Maddi konumunuz sizi destekliyor. Yakın çevrenizle gerginlik yaşayabilirsiniz. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Uzun zamandan beri görmediğiniz bir yakınınızdan alacağınız haber sizi şaşkına çevirebilir. Enerjiniz güçlü ve atılımlarınızda sizi destekliyor. Rahatlıkla olayların peşinde koşturabilirsiniz. Desteklenmeye ihtiyaç ve eğilim duyabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Düşüncelerinizin daha netleştiği, olaylara yaklaşımınızın temkinli fakat olumlu olduğu bir gün. Yeni çevrelere girmeniz, farklı insanlarla tanışmanız eşinizi biraz tedirgin etse de sizi mutlu ediyor. İş yaşantınızda her türlü şartı bugün olumlu yönlendirmeniz mümkün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Evinizle ilgili bir sorun nedeniyle eşinizle veya sevgilinizle fikir ayrılığına girebilirsiniz. Karşınızdaki insanları düşünmeniz ve onları anlamaya çalışmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Sizi motive edecek anlaşmalar gündeme gelebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Çalıştığınız insanlardan memnun olacağınız, onlara daha fazla güveneceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmak istiyorsunuz. Bunun eğitimini almak zorunda olduğunuzun farkındasınız. Harcamalarınızda zevklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Çalışmalarınızın sonucunu almaya başladığınızı görebilir ve mutlu olabilirsiniz. Şartlar sizi destekliyor. Maddi konularla ilgili yatırım girişimlerinizi bugün ertelemekte fayda var. Değişiklikler canınızı sıkabilir. Ailenizle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Ay dünyaya bakış açınızı değiştiriyor. Yakın çevrenizin sizi maddi yönden desteklemesini bekleyebilir ve bu duygunuzu onlara dile getirebilirsiniz. Güçlü kişilerle kurduğunuz arkadaş ilişkilerinize bugün zaman ayırmalı ve ilişkilerinizi pekiştirmelisiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İnsanlarla işbirliği yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Bazen karşınızda ki insanları anlamakta zorlanıyorsunuz. Kısa yolculuklarda dikkatli olmanız gerekiyor. Tehlikeli işlerden uzak durun. Maddi konularda rahat rahat olabileceğiniz bir gündesiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır