kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Süper Ülker

İlk üç çeyrekte kafa kafaya giden maçı Ülkerspor kaptanı Harun Erdenay'ın üçlükleri kopardı. G.Saray 96 sayı ürettiği bir maçı savunma zaafıyla kaybetti
G.Saray-Ülker maçı öncesi sonucu savunmaların tayin edeceği düşüncesindeydim. Ama iki takım da beni hayal kırıklığına uğrattı. Savunmalar maç boyunca tam anlamıyla yol geçen hanı gibiydi. Avrupa Ligi'nde oynayan Ülkerspor, gruptan çıkarsa bu savunmayla nasıl maç kazanır, merak ediyorum.

G.Saray da, savunma zaafı açısından rakibinden aşağı kalmadı. Yeni oyun kurucu Chris Herren, tempoyu hızlandıran oyunuyla 3.periyodun sonuna kadar sarı-kırmızılıları maça ortak etti. Burada G.Saray'ın oyunu hızlandırıp, Ülkerspor'un geriye yavaş gelişini cezalandırma düşüncesi pozitifti. Ama Ülker karşısında güçleri ancak üç periyod sürdü.

Harun takımını sırtladı
Maçlarda sonucu lider oyuncular tayin ediyor. Dün de oyuna Ülker'in kaptanı Harun Erdenay damgasını vurdu. Maçın sıkıntılı dönemlerinde liderliği ele aldı. Bitime üç dakika kala durum 95-84 iken Harun'un oyundan çıkarılması hataydı. Nitekim fark bir anda 5 sayıya düştü. Ama Harun yeniden oyuna girince durumu toparladı ve galibiyeti getirdi.

Mehmet BATURALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır