kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sahtekarlığın böylesi

Sevgilisi ile evlenebilmek için "İki oğlum vardı, öldü" dedi.. Yetmedi sapasağlam çocukları sahte tutanak hazırlatıp nüfüstan sildirdi.
Kahramanmaraş'ta Çetin Çetinkaya adlı çılgın aşık, sevgilisiyle evlenebilmek için akla hayale gelmeyen yollara başvurdu. İlk eşi Ayşe Bilgiç ile 1995 yılında evlenen Çetin Çetinkaya'nın Alaattin (5) ve Cengizhan (1) adlı iki çocuğu dünyaya geldi. Ancak zamanla başgösteren şiddetli geçimsizlik nedeniyle genç çift boşandı.

Mahkeme heyeti büyük çocuğu annesine, küçüğü ise babasına verdi. Ancak anne Ayşe Bilgiç, parasızlık nedeniyle bakamadığı oğlunu iki ay sonra babasına verdi.

YALANIN BATSIN!
Çetin Çetinkaya ise boşandıktan sonra kendisine bir sevgili buldu. Çiğdem isimli genç kadına aşık olan Çetin, evlenme teklifini reddetmesin diye "İki çocuğum vardı.. 20'şer gün arayla öldüler" dedi. Genç kadını ikna edebilmek için bununla yetinmedi, mahalle muhtarına başvurdu. Muhtarın karşısında hüngür hüngür ağlayıp onu çocuklarının öldüğüne ikna etti. Aldığı "Ölüm tutanağı" ile Kahramanmaraş Nüfus Müdürlüğü'ne giden genç adam, elindeki belgeyle çocuklarının öldüğünü tescil ettirdi!

Büyük oğlu Alaattin'i annesine teslim eden Çetin Çetinkaya, küçük oğlunu bir temizlik görevlisine verdi ve eline 5 milyon lira tutuşturup, zavallı yavruyu Adana Çocuk Yurdu'na götürmesini söyledi.

İLK EŞİ ŞOKE OLDU
Evlilik için artık engel kalmamıştı. İki genç dünyaevine girdiler. Ancak Çetin'in ikinci evliliği de parasızlık yüzünden çatırdamaya başladı. Karısı Çiğdem ile birlikte soygun yapmaya karar veren Çetin, daha ilk işinde yakalandı. Olayı ilk eşi Ayşe Bilgiç olayı duyunca, çocuklarının ortada kaldığını düşünüp Çetin'in annesiyle görüştü. Ondan iki çocuğunun ölüm haberini alınca şoke olan Bilgiç, 'nüfus'tan bunun gerçek olduğunu gördü; o an çılgına döndü. Olaya polis girince gerçek ortaya çıktı. Çetin'in annesi, Alaattin'i kendisinin sakladığını söyledi. Büyük oğluna kavuşan genç kadın, şimdi küçük oğlunu arıyor.

Sırrıberk ARSLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır