kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

İstifa tehdidi
Trabzon'un, Denizli ile İstanbul'da yaptığı kupa maçına bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve takıma destek verdi. Ancak maçın son dakikalarına doğru taraftarlar, "Yönetim istifa", "Bizi rezil ettiniz" sloganları attı. Bordo-mavililer stadı öfkeli bir şekilde terkederken polis olay çıkmasına izin vermedi. Bu arada başkan yardımcısı Ahmet Kul, "OlağanüstüfGenelfKurulfkararıfalınmazsa,fistifamıfaçıklayacağım"fdiyerek başkan Sümer'e rest çekti.

Mazereti var!
Trabzonspor Teknik Direktörü Briegel yenilgiye yine bir mazeret buldu. Maç boyunca yerinde duramayan ve hakeme sık sık itiraz eden Alman hoca, "Faule benzeyen bir pozisyon sonrası gol yedik. Buna rağmen yılmadık. İkinci yarıda gol pozisyonları ürettik. Ama rakip kaleci çok iyiydi. Bu akşam büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz" dedi. Alman hoca istifa etmeyi asla düşünmediğini de belirterek, "Küme düşmeyi aklımıza bile getirmiyoruz" diye konuştu.

Erzurum yeni kurban peşinde
Önceki turlarda G.Saray ve Göztepe'yi eleyen 2.Lig temsilcisi Erzurumspor, bu kez Kocaelispor karşısında aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Kardeşlerin kupa sınavı
Aynı kuruluşun takımları olan İstanbulspor ve Adanaspor, kupada karşı karşıya. 2.Lig temsilcisi Adanaspor kazanıp sürpriz yapma peşinde.

Fergie kalıyor
ManchesterUnited menajeri Sir Alex Ferguson'a kulübünden "1 yıl daha kal" teklifi. Fabio Capello'nun Roma ile kontratının bitmesine 1 sezon daha olduğunu öğrenen Manchester United, 16 yıldır Old Trafford'da bulunan Ferguson'a 1 yıllık kontrat önerdi.

Alpay'ın yeni hocası Taylor
John Gregory'nin istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe Graham Taylor getirildi. 1987-90 arası da Aston Villa'yı çalıştıran Taylor, daha sonra çalıştırdığı İngiltere Milli Takımı'nı 1994 Dünya Kupası Elemeleri'ne taşıyamamıştı. Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz sezon Watford teknik direktörlüğü görevinden istifa ettikten sonra Aston Villa'nın genel koordinatörlüğünü üstlenmişti.

Pele'nin forması açık artırmada
Efsanevi futbolcu Pele'nin 1970 Dünya Kupası finalinde İtalya Milli Takımı karşısında giydiği forma açık artırmada. Final sonrasında Brezilyalı Pele ile formaları değiştiren İtalyan futbolcu Roberto Rosato, bu formayı satışa çıkardı. Pele'nin formasının 43 bin ile 71 bin dolar arasında bir fiyata alıcı bulması bekleniyor.

Bravo Elvan
Etiyopya asıllı genç atlet Elvan Abeylegesse, başarılarına bir yenisini de hafta sonunda ekledi. Hollanda'da yapılan Profile Cross yarışında altın alan 20 yaşındaki 36 kiloluk sporcumuz, şimdiden 2004 Atina Oyunları için madalya adayı olarak gösteriliyor.

Nihat ve Tayfun Nou Camp'ta
İspanya Ligi'nde Barcelona ile Real Sociedad karşı karşıya geliyor. 22.30'da başlayacak maçta Sociedad forması giyen Tayfun ve Nihat'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Dürüst: 2004'te başkan adayıyım
G.Saray'ın marttaki kongresinde Özhan Canaydın'ın listesinde 2. başkan olacak Ali Dürüst, bir dönem sonra başkanlık için aday. Dürüst, "2004 seçimlerinde en az 4 sene için adaylığımı koyacağım; Süren döneminde başlattığımız hareketin ve vizyonun devamını sağlayacağım. Bu seçime Canaydın'la birlikte girmemin sebebi, bizim yönetimimize uygun rayları döşemek ve kulübü bir mali disiplin altına getirmek" dedi

Avcı-kurt karıştı
Beşiktaşlı Ümit, kendisine ait web sitesinde ilginç açıklamalar yaptı. Ümit şunları söyledi: "Türk futbol tarihinin en çekişmeli liglerinden biri yaşanıyor. Bu durumda terazinin başında duranların el hassasiyetlerine ek olarak, vicdan hesaplarını da iyi yapmaları gereken bir durum var ortada. Son maçlar gösterdi ki, kim avcı kim kurt, tartışmaya açık. Görünen o ki, ilahi adalet mekanizması işlemeye başladı. Hem eylemde hem gönülde isteyenlere 'verilmeye' başlandı."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır