kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ne ayak varmış!

Dünya Şampiyonası kuraları için ABD'de bulunan Turgay Demirel, Aydın Örs ve Doğan Hakyemez'in izlediği maçta Hido 7 sayı buldu ama New Jersey, Kings'i 117-83 yendi

Seyirciler uğursuz geldi
Batı Konferansı'nın en iyi takımı Sacramento Kings kaza yaptı. Doğu Konferansı'nın en başarılı ekibi New Jersey Nets'e 117-83 yenilen Kings'te Hidayet Türkoğlu da görev yaptı. Dünya Basketbol Şampiyonası kuraları için ABD'de bulunan Federasyon Başkanı Turgay Demirel, Milli Takım koçları Aydın Örs ve Çetin Yılmaz ile Menajer Doğan Hakyemez'in ve de salona gelen Türkler'in destekleri yetmedi. Adeta Türk seyircilerin ve yetkililerin varlığı, Sacramento Kings takımına hiç de uğurlu gelmedi.

Hidayet 7 sayı attı
29 dakika forma giyen Hidayet Türkoğlu, 7 sayı (2/2 serbest atış, 1/8 ikilik, 1/2 üçlük), 5 ribaund, 2 top çalma, 3 top kaybı üretti. Chris Webber 23 sayıyla Kings'in en skorer ismi oldu. New Jersey Nets takımında ise Keith Van Horn 25 sayı, 8 ribaund, Lucious Harris 17 sayı, Kenyon Martin 15 sayı, takımın beyni Jason Kidd ise 14 sayı, 7 ribaund ve 7 asistle oynadı. Karşılaşma boyunca Kings önünde çok üstün bir oyun sergileyen Koç Byron Scott yönetimindeki Nets, rahat vefarklı bir galibiyete imza atmış oldu.

Toronto, Carter'la uçtu
Toronto Raptors, deplasmanda Philadelphia 76'ers'ı 103-94 mağlup etmeyi başardı. Vince Carter 28 sayıyla Allen Iverson'ın 36 sayısına karşılık verdi ve deplasman galibiyetine katkıda bulundu. Houston Rockets, Utah Jazz'ı 104-97 yenerken Francis 33, Mobley 30 sayı ürettiler. Diğer maçta ise San Antonio, Minnesota'yı 113-83 yendi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır