kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ya sözleşme, ya kapı
BDDK ve Kamu Bankaları Ortak Yönetimi, İstanbul Yaklaşımı'na resmi kimlik kazandıracak 15 maddelik bir yasa tasarısını nihayet tamamlayarak Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'e iletti. Aslında İstanbul Yaklaşımı'nın resmi çerçevesini çizecek olan tasarıda kamu bankası çalışanlarına yönelik radikal bir düzenleme de çıktı.
Tüm Metin

  Cavallo inadından vazgeçmiyor
Arjantin Ekonomi Bakanı Domingo Cavallo başkanlığındaki bir heyet, ülkedeki ekonomik krizi aşabilmek için dün Uluslararası Para Fonu (IMF) yetkilileriyle görüştü. IMF'nin 1.3 milyar dolarlık kredi dilimini dondurma kararı almasının ardından acilen Washington'a giden Bakan Cavallo, görüşmeden sonra...
Tüm Metin

  Yazarımız Faruk Selçuk Amazon'da bestseller
Academic Press tarafından geçtiğimiz Eylül ayında yayımlanan kitabın adı, "An introduction to Wavelets and Other Filtering Methods in Finance and Economics". Kendi alanında bir ilk olduğu belirtilen kitabın diğer yazarları Ramazan Gençay ve Brandon Whitcher.
Tüm Metin

  Dikkat Çekenler
Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Başkanı Hüseyin Kırmızıtoprak, kayıtdışı ekonominin yüzde 50 civarında olması nedeniyle kendilerine çok iş düşmediğini söyledi. Kırmızıtoprak'a göre, veterinerlerin bile 2 yıllık işletme lisansı ile muhasebecilik yapması ise mesleğin kalitesini bozuyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır