kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

YILIN AŞKINA SİYASİ SAYGI

Atlet Süreyya Ayhan ile antrenör Yücel Kop aşkını Meclis'e taşımak isteyen vekili, Başkan veto etti: Özel hayata karışmayız Kamuoyunda fırtınalar koparan antrenör-sporcu aşkını Saadet Partili Zeki Çelik, Meclis'e taşımak istedi. Merve Kavakçı'nın dayısı olan Çelik verdiği önergede, Yücel Kop-Süreyya Ayhan aşkının "kamu ahlakına aykırı" olduğunu öne sürdü, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'ye şu soruları yöneltti: "Sporcu 'Hoca benim hem antrenörüm, hem sevgilim, hem babam, hem de arkadaşım... 13 yaşından beri biz böyle yaşıyoruz' diyebilir mi? Spor dışı ahlaksız ilişki içindeki kişiler için ne gibi işlemler yaptınız? Böyle antrenörler varken çocuğunuza spor yaptırır mısınız?" Meclis Başkanı Ömer İzgi, önergeyi inceledikten sonra Devlet Bakanı Ünlü'ye göndermeye bile gerek görmeden Çelik'e iade etti.
Tüm metin

Onlarsız adım atmıyorlar!
Özel asistanlar; sanatçıların yapacakları tüm işlerin planlayıcısı, programcısı kimi zaman gidecekleri yemekteki partnerleri, kuliste veya kamera arkasında elleri kolları, hatta belki de en yakın dostları ve sırdaşları. Peki kim bu asistanlar ve bir başka insanın hayatına endeksli nasıl yaşıyorlar? Sorduk, anlattılar...
SON DAKİKA'DA

Tanrıyar'dan örnek karar
87 yaşında TÜPRAŞ Yönetim Kurulu üyeliğine atanarak, kamudaki en yaşlı yönetici sıfatını kazanan Ali Tanrıyar, istifa etti. Devletin, 50 yaşın üzerindeki kamu çalışanlarını emekli etmeye hazırlanırken önemli bir kamu kurumunun yönetimine 87 yaşında bir üye atamasının çelişkisine dikkat çeken SABAH'ın dünkü haberinin ardından Tanrıyar, bu görevi kabul etmeyeceğini açıkladı.
TÜRKİYE'DE

Ya sözleşme, ya kapı
BDDK ve Kamu Bankaları Ortak Yönetimi, İstanbul Yaklaşımı'na resmi kimlik kazandıracak 15 maddelik bir yasa tasarısını nihayet tamamlayarak Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'e iletti. Aslında İstanbul Yaklaşımı'nın resmi çerçevesini çizecek olan tasarıda kamu bankası çalışanlarına yönelik radikal bir düzenleme de çıktı.
EKONOMİ'DE

Arafat, şimdi de eşinden boşanıyor
72 yaşındaki Filistin liderinin 12 yıllık eşi Süha ile ciddi sorunları olduğu ve boşanmanın eşiğine geldiği belirtiliyor. Alman Bild gazetesinin "Arafat boşanıyor mu?" başlığıyla verdiği haberine göre, 38 yaşındaki First Leydi Süha 6 yaşındaki kızı Zahva'yı da yanına alarak iki hafta önce Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.
DÜNYA'DA

Yılmaz: Kurtuluş değişimde
Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yılmaz, ekonomik krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Krizin, ANAP ile Türkiye'de başlayan değişimin, kendilerinden sonra durmasından kaynaklandığını söyleyen Yılmaz, şunları söyledi:
POLİTİKA'DA

Trabzon'dan Fener'e su yok
Ceyhun, Johnson ve Yusuf'u kulübede oturtan Denizli, Serkan'ı ligde 469 gün sonra ilk 11'e aldı. 90'da Johnson'ın golü puan için yetmedi Avni Aker Stadı'nda iki takım da günah çıkartmak istiyordu. Evsahibi Trabzon, geçen hafta Malatya'ya yenilerek ligin alt kısmına yıllardır olmadığı kadar yaklaşmıştı.
SPOR'DA

İncirlik'te aşk başkadır
Elbette çok sayıda flörtüm var ancak onlar hakkında hiçbir zaman konuşmam Dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri olarak değerlendirilen George Clooney ile film başına aldığı 20 milyon dolarla dünyanın en çok kazanan kadın sanatçısı olan Julia Roberts "Ocean's 11" filminin çekimleri başladığı andan sonra birbirlerinden hiç ayrılmadılar.
MAGAZİN'DE

Jinekolojik ağrılar kader değil!
Kadın sağlığı alanında en sık karşılaşılan sorunlardan biri de jinekolojik ağrılar... Hemen hemen her kadının çeşitli sebeplerle yaşadığı bu durum aslında kader değil. Jinekolojik muayene ve gerekli tetkikler sonucunda belirlenen soruna yönelik uygulanan tedavi jinekolojik ağrılara son veriyor.
SAĞLIK'DA

Barış öldüğünde yanında değildim.. Çünkü Barış Manço'dan küs ayrıldım
Ünlü sanatçı ile ilgili geçmişte çıkartılan aşk söylentilerini şiddetle yalanlayan Güdücü "Manço'nun arkasından bunlar söylendiği için ifrit oluyorum. Üç kuşak onunla büyüdü.. İnsanlar onunla aşık oldu. Tek açıklamamı Barış Bey'in cenaze töreninde yaptım, onu da kimse yayınlamadı.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,448,000 1,453,000
MARK 658,000 662,000
EURO 1,288,000 1,294,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır