kapat
05.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kıbrıs Birleşik Devletleri
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ile Güney Kıbrıs Rum lideri Glafkos Klerides, dün sabah saat 10.00'da 4 yıl aradan sonra biraraya geldi. Tarihi görüşme, Birleşmiş Milletler'in Kıbrıs Özel Temsilcisi Alvaro de Soto'nun gözetiminde de Soto'nun Yardımcısı Zbigniew Wlosowicz'in Uluslararası Lefkoşa Havaalanı'ndaki ikametgahında gerçekleşti.
Tüm Metin

  En son uyarı
Filistin yönetimine karşı önceki akşam "Çığ Operasyonu"nu başlatan İsrail, dün tarihe geçecek çok ciddi bir harekat başlattı. Önce sabah saatlerinde Gazze Havaalanı'na giren İsrail buldozerleri, pistte büyük çukurlar açtı. Bombalanan havaalanı kullanılamaz hale getirildi.
Tüm Metin

  Ladin sapır sapır dökülüyor
Ladin'in saklandığı iddia edilen Tora Bora bölgesini B-52'lerle bombalayan Amerika, aralarında Ladin'in kasası olduğu öne sürülen Ali Mahmud'un da bulunduğu 18 kişiyi öldürdü. Ladin'in sağ kolu olan ve El Kaide'nin Ladin'den sonraki en önemli adamı olan Ayman El Zawahiri'nin de bombardımanda yaralandığı iddia edildi.
Tüm Metin

  Emret Başbakanım'ın oğlu
İngiltere başbakanı Tony Blair'ın lisede okuyan oğlu Euan'a, öğretmeni tarafından "Nükleer Silahlanma" konusunda bir dönem ödevi verildi. Euan, ödev için annesi Cherie'den yardım istedi. Cherie de konuyu eşine açtı. Bunun üzerine Blair, Savunma Bakanı'nı bizzat aradı ve oğlunun ödevine yardım etmesini istedi.
Tüm Metin

  Sevgilisine torun verdi
52 yaşındaki Annie Leibovitz dünyanın en iyi moda fotoğrafçılarından birisi olarak tanınıyor. Lezbiyenliğiyle bilinen ve bugüne dek adı hiç bir erkekle anılmayan Leibovitz, 1970'li yıllardan beri ABD'li lezbiyenlerin büyükannesi olarak tanınan Susan Sontag'la birlikte yaşıyor. Leibovitz'in 16 Ekim'de dünyaya getirdiği kız çocuğun sırrı önceki gün çözüldü.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Avustralya'da bir hastanın sol elindeki parmakları sağ eline takılarak bir ilk gerçekleştirilmiş oldu. Sydney'de 6 hafta önce korkunç bir trafik kazası geçiren Jonathan Paton kazada sol kolunu ve sol bacağının yarısını kaybetti. Paton'un sağ kolu ise parmakları dışında zarar görmedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır